On tämä uusperheen onni joskus sellaista ettei oikein meinaa kestää. Olen kasvattanut elämäni ensimmäistä kertaa ruukuissa Gladioluksia huhtikuusta saakka. Olen kuskannut niitä sisään ja ulos ja nyt näytti aika varmalle että kukkiakin tulee jossain vaiheessa.

Ei tullut.

Miehen ex-anoppi järjesti sellaisen yllätyksen että en tiennyt muutakaan keinoa purkaa järkytystäni ja vihaani kuin nyppiä illalla jokainen Gladiolus yksitellen ruukusta ylös. Mies katsoi myötätuntoisena vieressä ja kuunteli jupinaani, mutta ei uskaltanut tulla väliin :) Päätin että teen aivan turhaa työtä talossa ja teoillani ei ole mitään merkitystä. Vaikka onhan niillä pojille ja miehelleni ja itselleni.

Mutta nyt ovat Gladiolukset pannassa ensi kevääseen saakka. Veljeni kommentoi että istuta vaan paljon uusia kukkia koska tulee vielä paljon lisää nypittävää, jos yhtään ex-anoppia tunnetaan.

Ja nyt olen saanut koko nuorison innostumaan Star Warseista, myös niistä vanhoista. On ihana nähdä kuinka omat lempileffat kolahtavat uuteen polveen :)

Puhelin irtisanoi työsopimuksensa joten eikun kauppaan ostamaan uutta. Miehiltä sain paljon neuvoja millaisia ominaisuuksia pitää olla ja mitä kaikkea muuta. Päätin ostaa Nokia 39 euron puhelimen, ihan kiusallanikin. Mutta kun tulin kaupasta ulos, kädessäni oli ihana tyttöpuhelin joka oli maksanut "hieman" enemmän kuin 39 euroa. Nyt loppui ainakin valitus antiikkipuhelimesta (huom. se oli 3 vuotta vanha, mikä pojille on aivan mahdottoman pitkä aika puhelimissa).

Kolme päivää ja sitten piiiiitkälle neljän viikon lomalle. Ihanaa.