Hei kaikki sinkut. Oletteko te tietoisia että Bioniclen jälkeen on tällä viikolla tullut uusi versio? Joku Tah Moh Suh Puh... juttu. Meidän Iltatähti osti sellaisen, oli seurannut Legon sivuilta ja odotti kuin kuuta nousevaa sen ilmestymistä. Eilen putsasin marjapensaiden juuria kun tämä herra käveli vieressä Lego-ukko kädessä ja selitti kuinka hän tekee sit armeijan ja niillä on kaikenlaisia erikoisvoimia ja erikoistaitoja. Ja yhdestä voisi kuulemma tehdä tytön. Vaikuttaako sekavalta? Niin minustakin. En ymmärrä hönkäsen pölähtämää koko jutusta.

Miehen kanssa otettiin yhteen aiheesta etukuistin laajennus. Mieheni on ollut mieltä A ja minä mieltä B. B on muuten se oikea malli :) Eilen mieheni soitti töihin ja sanoi että toteutetaan malli B koska joku hänen kaveri oli ollut myös samaa mieltä että malli B on parempi. Että näin.

Olen yrittänyt lukea Harry Potteria mutta eihän siitä mitään tule. Ei saa keskityttyä. Mutta luin netistä parhaat palat joten kiirettä ei ole.

Kaikki hyvistä kirjoista kiinnostuneet, tässä suositus: Kolmastoista kertomus. Tekijää en tähän hätään muista, mutta on hyvä. Kertoo vanhasta kirjailijasta joka on listojen kuningatar, mutta jonka yksityiselämästä ei tiedetä juuri mitään. Tämä kirjailija ottaa yhteyttä nuoreen toimittajaan ja kertoo haluavansa kertoa vihdoin koko totuuden elämästään. Hänellä on parantumaton sairaus ja siksi tehtävällä on kiire. Tarina jota hän alkaa kertoa on erittäin mielenkiintoinen. Ite jäin ainakin heti koukkuun.