Voi herranen aika että tympii lähteä töihin aamulla aikaisin kun muut, mies mukaanlukien jää nukkumaan. Voin toki nauttia yksinäisistä kauniista kesäaamuista, ilman tappelua vessavuoroista tai kadonneista kengistä. Ynnä muuta sontaa. Totuus on se että tympii. Haluaisin jo jäädä kotiin lomalle, herätä myöhään ja nauttia. Kolme viikkoa vielä.

Toinen vaihtoehtohan on kyllä se että jään kotiin ja pojat menevät pitkin seiniä pelailtuaan ja oltuaan sisällä koko päivän. Onneksi mies saa JOKAISEN ulos tekemään ulkohommia. On se niin ihku mies ;)

Mikä siinä on kun parisuhde lihottaa. Ei suinkaan syynä ole talvi jolloin oli ihana tehdä yhdessä ruokaa ja kun kyseessä on miesten ruoka, siihen laitettiin PALJON suolaa ja rasvaa. Vuokrasin salikorttini pois kun täältä maalta ei tule kuljettua entiseen malliin salilla. No onneksi kyseessä on kolme tai neljä kiloa. Mutta silti. Taidan ottaa sen vanhan vatsalihasprojektin takaisin ohjelmaan...

Ihana katsoa kun kaikkialla kasvaa kovalla vauhdilla ja äsken istuttamani siemenet puskevat maasta ihan väkisin. Laitoin Daalioita, päivänliljoja ja gladioluksia... punapellavaa, sinijotakin ja paljon muuta. Olen löytänyt sisäisen hortonoomini :) :)

Ei auta muu kuin yrittää sietää nyt vain tätä tilannetta ja ajatella että kolme viikkoa lomaan! Sitten  viikko poikien kanssa ja kaksi ihanan mieheni kanssa kahdestaan!!!!!!!!