Valitettavasti eivät vielä ole edessä, mutta tulevaisuudessa kyllä. Katsoimme eilen telkusta Satuhäät -ohjelmaa Iltatähden ja miehen kanssa. Juuri kun sulhanen kertoi morsiammelleen rakkaudentunnustusta niin eikö mun miehet alkaneet mölistä eikä hiljentyneet millään. Hermostuin ja menin toiseen huoneeseen katsomaan ohjelman loppuun. Lapsellista ;) mutta kun ne häät on niiin ihania.

Iltatähti ilmoitti että hän ei sitten rupea kävelemään sulhaspoikana pitkin kirkon käytävää. Tietysti kävelet ja isommat pojat kans. Sit teille hankitaan vielä nätit tytöt viereen pinkeissä mekoissaan. Tämä sai Iltatähden pois tolaltaan ja hän monta kertaa illan aikana varmisti isältään ettei hänen tarvitse tehdä sitä. Isommat pojat vain naureskeli.

Huokailin illan romanttisissa tunnelmissa ja sanoin et pojat on ihan tyhmiä eikä ne tajua tyttöjen juttuja. Olis ihanaa pukeutua valkoiseen pukuun ja kävellä alttarille kun mies odottais siellä. Sit sais sanoa tahdon. Ja elää ikuisesti yhdessä... oi tätä romantiikkaa...