Eli kovasti toivomamme perheenlisäys ei nyt ainakaan vielä tapahdu. Asiaa on surtu mutta on aika jatkaa eteenpäin. Sadan vuoden vanha kehto on kannettu takaisin vintille odottamaan parempia aikoja.

Kesä on mahdotonta aikaa kolmen sällin kanssa. Mitä pojat tekevät? Isommat nukkuvat, nukkuvat ja nukkuvat. Vähän herättyään kiertävät jääkaapin ja hellan väliä jonka jälkeen mopo kutsuu. Mopo, vapaus ja kaverit.  Olenkin miettinyt että ollappa taas 18. Se vapaus mennä ja tulla. Valvotut yöt, töiden jälkeen vähän nukkumaan ja kavereiden luo...

No mitäs nuorin tekee? Slabaa, tietokoneella, telkkarin edessä ja pleikkarilla. Kun mitään ei kuulemma voi tehdä jos ei ole trampoliinia!!! Eikä edes uima-allasta. Voi, voi kun elämä potkii.

Kanat ja kukko pyörivät pihalla tyytyväisinä. Ovat kovasti kiintyneet meihin ja seuraavat tarkasti kaikkea mitä teemme. Vesikrassia eivät syö suoraan vihannesmaasta mutta heti kun nostan sitä ämpäriin, johan kanat vetelevät sitä tyytyväisinä. Ja todellakin, vesikrassia olisi yllinkyllin maassa. Vaan eipä kelpaa.