Nyt jos joku ihana teistä kahdesta :) jotka lukevat näitä raapustuksia olisi niin niin ystävällinen että kertoisi  MITÄ IHMETTÄ 8-VUOTIAAN POJAN SYNTTÄREILLÄ tavataan oikein tehdä? Pitääkö leikittää? Onko jäde, kakku, popparit ja sipsit yms. hyvää tarjottavaa? Täytyykö olla teema? Ja mitä ihmeen pusseja näille nykykersoille oikein annetaan mukaan. Siis niille jotka tulevat vieraiksi?

Yritin innostaa murkkua 15-v. leikittäjäksi. Leikkikin olisi jo valmiina: Maailmansota I jossa se sais ampua (leikisti ehkä) kaikki pojat ja sit niitten pitäis olla kuolleina kaks tuntia. Murkku lupas miettiä ;) ;)

Mutta oikeesti. Tajusin juuri että täytyy tehdä kahdet synttärit, kaverisynttärit ja sit mummulle (siis tälle mun ... no sille joka vihaa ja inhoaa mua yli kaiken) ja muille sukulaisille. Pohdin asiaa ääneen eilen kun mies ja murkku 15 v kokosivat pöytää. Mietin mitä tarjottais perheelle, kun mies ehdotti että juotetaan mummu känniin :) Siitä saimme jopa murkun nauramaan kun keksimme parhaamme mukaan millainen mummu olisi kännissä...

Viimeiset synttärini ovat olleet aika sinkkupitoisia, nää lastenjuhlat ovat jääneet vähän vähemmälle. Joskus käynyt kummitytön synttäreillä katsomassa kymmentä kruunu kumossa riehuvaa prinsessaa :) ja äkkiä lähteny pakoon.

Koulut alkoivat ja eilisen rähinän jälkeen tänään kaikki kolme ovat jälleen toivottavasti pulpettiensa takana istumassa. Toivottavasti. Keskimmäinen meni seiskalle. Mitähän siitä tulee. Lupasin kaikille jokaisesta ysistä ja kympistä kokeista kymmenen euroa. Ja jos yhdenkään joudun maksamaan niin ihime on, eivät ole oikein lukuihmisiä nääs.

Rakastan heitä silti.